суботу, 30 вересня 2017 р.

Щиро вітаємо вас з Всеукраїнським днем бібліотек!

Найдорожчі колеги – бібліотекарі!


     30 вересня – особливий день у житті кожного, хто пов’язав своє життя з бібліотекою, хто приходить до бібліотеки працювати, вчитися, відпочивати, спілкуватися.

     Саме 30 вересня ми маємо чудову нагоду привітати один одного зі святом, побачити бібліотеку – незвичайну, незбагненну та бездонну!

     Бажаємо усім щиро любити свою бібліотеку як частину самого себе! Адже тут живуть не лише пам'ять поколінь, культура та інтелект нації. У бібліотеці та з бібліотекою сьогодні ростуть наші діти, здобувають освіту школярі, вивчають іноземні мови, знайомляться з європейськими стандартами життя, знаходять відповіді на питання.

     Бібліотекарі сьогодні щиро вболівають за своїх читачів, прагнучи, аби бібліотеки збереглися та мали сучасні приміщення, оснащення і нові ресурси, аби представники органів влади на всіх рівнях розуміли роль і значення бібліотек у забезпеченні сталого розвитку суспільства та у процесах суспільних перетворень, що сьогодні відбуваються в Україні.

     Бажаємо з оптимізмом дивитися у майбутнє і вірити що бібліотека – як все красиве і вічне – буде завжди поруч і допоможе нам здобувати перемогу!

     Бажаємо бібліотекарям зберігати найкращі людські риси – мудрість, терпіння, любов та поєднувати їх з професійними якостями, прагнути до знань і розвитку.

Миру, щастя і добробуту!

З любов'ю, методисти Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти
Ткаченко Тамара Григорівна,
Рига Тетяна Василівна. 

Немає коментарів:

Дописати коментар